Deelnachttaxi
voor € 6 in heel BXL!

Een initiatief in samenwerking met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Kies voor veiligheid met Collecto

's Avonds naar huis gaan is nog makkelijker met Collecto!
Of je nu thuiskomt van een feestje, een etentje, de laatste film in de bioscoop of na je nachtdienst, Collecto brengt je veilig thuis met de taxi voor een vaste prijs van € 6 per passagier.

Met COLLECTO kun je je overal in Brussel verplaatsen voor maar € 6. De dienst is 7 dagen per week beschikbaar, van 23.00 tot 6.00 uur.

Ga naar een van de 211 MIVB haltes om in je COLLECTO -taxi te stappen .
Download de COLLECTO-applicatie.
Reserveer, betaal in de app met je favoriete kaart (inclusief Payconiq) en je bent vertrokken!

De app downloaden
Betaal online en bespaar tijd.
Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
Lang leve de taxi's!

WE CARE

Uw mening is belangrijk voor ons.

Sinds ik de nieuwe mobiele app TaxisVerts heb, is het nog makkelijker. En als Brusselaar gebruik ik liever een bedrijf dat de stad echt kent dan een platform van ergens anders.

Ik ben student communicatie en ik ben dol op de COLLECTO-dienst van TaxisVerts. Hij is superpraktisch en voordelig om veilig thuis te komen na een avondje stappen. De mobiele applicatie is echt goed gedaan. Niks op aan te merken!

Als drukker maak ik gebruik van TaxisVerts Colis om mijn producten bij mijn klanten af te leveren zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de prijs, die vooraf is vastgesteld. De chauffeurs zijn professioneel. Dat is belangrijk als je aan klanten levert.

Bestel uw taxi online

Download de applicatie!

Bespaar tijd en betaal met de app van TaxisVerts

Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
QR-code
Chauffeurs

Word chauffeur en begin voor ons te rijden.

Herdefinieer de sector met uw ervaring en professionaliteit. Met onze eenvoudige, geautomatiseerde beheertools hoeft u zich alleen maar te bekommeren om wat echt belangrijk is: het leveren van een kwaliteitsservice.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen verzameld
Voorlopig geen vragen
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren