Ontdek onze busjes & shuttles

Verplaats u in groep zonder in te boeten aan comfort.
Professionele chauffeurs
Chauffeurs

Word lid van TaxisVerts.
Word chauffeur!

Genereer inkomsten als lid of chauffeur en profiteer mee van ons non-stop groeiend aantal ritten en onze geavanceerde technologie. Maak uw leven makkelijker met de voordelen voor onze leden en chauffeurs. De stad wacht op u. Word lid van TaxisVerts en begin vanaf vandaag te rijden.

Chauffeur worden

Uw mening

Het is onze prioriteit om u elke dag opnieuw tevreden te stellen.

Ik ben student communicatie en ik ben dol op de COLLECTO-dienst van TaxisVerts. Hij is superpraktisch en voordelig om veilig thuis te komen na een avondje stappen. De mobiele applicatie is echt goed gedaan. Niks op aan te merken!

Ik maak regelmatig gebruik van TaxisVerts om me in Brussel te verplaatsen zonder me zorgen te hoeven maken over parkeren of files. Ik doe al meer dan 10 jaar een beroep op hen.

Sinds ik de nieuwe mobiele app TaxisVerts heb, is het nog makkelijker. En als Brusselaar gebruik ik liever een bedrijf dat de stad echt kent dan een platform van ergens anders.

Bestel uw taxi

Download de applicatie!

Bespaar tijd, betaal in de app!

Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
QR-code

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen verzameld
Voorlopig geen vragen
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren