Verstuur uw pakket 7/7 express met TaxisVerts

Bestel via de app of telefonisch op 02 349 46 46

Ik ben een individu

Verstuur een dringende brief, je pakjes, een fiets, een meubelstuk of zelfs een koelkast, snel en tegen een lage prijs.

Met TaxisVerts is het gemakkelijk, snel en voordelig en zelfs beschikbaar in het weekend! Bestel via de applicatie om de rit te volgen of bel ons.
Ontdek onze speciale prijs van €15 voor pakketbezorging in Brussel door ons tarief voor 2024 te downloaden.

Express pakket voor particulieren
Levering

Ik ben een bedrijf

Profiteer voor uw expreszendingen, rondes met meerdere adressen, leveringen aan klanten of vervoer op maat van de TaxisVerts Pakket Business ervaring.


Uw zendingen worden als een prioriteit behandeld, toegewijde zakelijke verzending, gedetailleerde facturering.Open uw gratis zakelijke account en begin vandaag nog met het verzenden van uw pakketten of praat met onze pakketexperts om de oplossing op te zetten die het beste past bij uw specifieke behoeften.

Express Pakket voor Bedrijven


TAXISVERTS COLIS EXPRESS 
Een vloot beschikbaar 7/7

3M3

3 m3

Ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld post, een of meerdere dozen, bloemen, planten, drankjes, een bureaustoel, een kleine 1-zits fauteuil.
Permanent beschikbaar. ‍ Profiteervan de TaxisVerts Promo Prijs vanaf €15 ttc in Brussel. ‍max. 499kg max. 30kg /kleur max. afmeting 147x130x125cm‍

10M3

10 m3


Geschikt voor express-levering van grotere items zoals grote pakketten, huishoudelijke apparaten, een televisie, een 2-zitsbank, een spiegel, een ladekast, een of meer fietsen.‍Boek ten minste 2 uur van tevoren. ‍max. 499kgmax. 80kg/pakket 260x160x180cm

20M3

20 m3 met laadklep

Deze kleine vrachtwagen is uitgerust met een laadklep en biedt plaats aan pallets, een bed, een bank, meubels en elk ander omvangrijk voorwerp.
Gelieve minstens 2 uur op voorhand te reserveren. ‍max. 499kgmax. 80kg/pack 420x205x200cm

Taxi'sVerts Colis Express, elke dag aan uw zijde, zelfs in het weekend.

Waarom kiezen voor TaxisVerts Colis Express?


- Een grote vloot van voertuigen van 3m³, 10m³ en 20m³ - Een dispatchingcentrum in Elsene, 7/7 beschikbaar - Een eenvoudige, gebruiksvriendelijke mobiele applicatie met gegarandeerde tarieven - Lage tarieven vanaf € 15 voor het verzenden van uw pakketten De activiteit Express Pakketten bestaat al lang bij TaxisVerts. Sinds 2024 is het net als vroeger, alleen veel beter. Verstuur uw pakket met ons.

Een pakket versturen

WE CARE

Uw mening is belangrijk voor ons.

Sinds ik de nieuwe mobiele app TaxisVerts heb, is het nog makkelijker. En als Brusselaar gebruik ik liever een bedrijf dat de stad echt kent dan een platform van ergens anders.

Als drukker maak ik gebruik van TaxisVerts Colis om mijn producten bij mijn klanten af te leveren zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de prijs, die vooraf is vastgesteld. De chauffeurs zijn professioneel. Dat is belangrijk als je aan klanten levert.

Als advocaat moet ik regelmatig naar de rechtbank om mijn zaak te bepleiten. Ik heb gekozen voor een Business-account van TaxiVerts en dit bespaart me dagelijks tijd. Ik waardeer vooral de persoonlijke service van het Business-team en de gedetailleerde facturen, die altijd kloppen.

Bestel uw taxi online

Download de applicatie!

Bespaar tijd en betaal met de app van TaxisVerts

Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
QR-code
Chauffeurs

Word chauffeur en begin voor ons te rijden.

Herdefinieer de sector met uw ervaring en professionaliteit. Met onze eenvoudige, geautomatiseerde beheertools hoeft u zich alleen maar te bekommeren om wat echt belangrijk is: het leveren van een kwaliteitsservice.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen verzameld
Ik zal nooit meer gebruik maken van de diensten van TaxisVerts.

Het spijt ons dat u niet langer gebruik wilt maken van onze diensten. Als u ons wilt laten weten waarom, stuur dan een e-mail naar feedback@taxis.be, zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen.

Taxi telefonisch of via de app besteld maar nooit aangekomen

Telefoon: kunt u een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met vermelding van het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen? Ons team zal nagaan wat er is gebeurd.

App: voor bestellingen die via de app zijn geplaatst, kunt u rechtstreeks een bericht sturen naar Ondersteuning door naar 'Menu > Ondersteuning' te gaan. Ons team zal onderzoeken wat er is gebeurd.

Annulering van een rit zonder uitleg

Het spijt ons voor het ongemak maar kunt u alstublieft een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw reservering te maken? Ons team zal nakijken wat er gebeurd kan zijn.

U neemt niet op als u gebeld wordt

Door de grote vraag op bepaalde tijden van het jaar kan het even duren voordat u online een taxicentrale krijgt. Als deze wachttijd te lang voor u is, kun je altijd je taxi bestellen via onze TaxisVerts-app.

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren