Verhoog uw inkomen,
rij voor TaxisVerts!

Lid worden als chauffeur (M/V)

Hebt u een (sub)taxivergunning in Brussel? Word lid en krijg ritten vanaf de eerste dag van uw activiteit. Bij TaxisVerts is er geen commissie op uw ritten. U betaalt een maandelijks abonnement en de ritten zijn voor u! Vul dit formulier in en meld u aan.

Chauffeur worden

Lid worden als bezorger (M/V)

Hebt u een bestelwagen en wilt u uw inkomsten opkrikken? Vervoeg onze koerierteams en begin vanaf de eerste dag met bezorgen.  U zult bezorgen vanuit Brussel. Vul dit formulier in en meld u aan.

Koerier worden
Levering
Bent u al chauffeur?
Inloggen in het ledenportaal

Veelgestelde vragen

Gaat TaxisVerts de leden een rapport sturen met de ritten die de chauffeurs hebben uitgevoerd?

Leden ontvangen automatisch wekelijkse rapporten en ook een maandelijks rapport per auto met de details van elke bezorging. Aan dit laatste rapport wordt momenteel gewerkt, het zal u binnenkort worden toegezonden.

Waarom ontvang ik via de applicatie meldingen wanneer de technische keuring en verzekering van mijn voertuig verlopen?  

U ontvangt automatische meldingen omdat de informatie over uw voertuig niet up-to-date is. Stuur een kopie/foto van uw voertuigdocument per e-mail naar bt@taxis.be, zodat we ze kunnen bijwerken.

Is de dresscode altijd dezelfde?

Tijdens onze verschillende vergaderingen hebben we zorgvuldig nota genomen van uw opmerkingen en suggesties. Het nieuwe reglement is vereenvoudigd maar het zal strikt en nauwgezet worden toegepast.

Kan ik de toegang tot dit platform voor vooraf reserveren verliezen?  

Ja, in het geval van een verandering van voertuig dat niet is aangepast aan de subcategorieën of in het geval van een overtreding. De lijst met overtredingen wordt binnenkort bekendgemaakt.

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren