Onze taxioplossingen

Voor particulieren en bedrijven

Identificeer het serviceniveau in één oogopslag

Vanaf februari 2024 zal de badge die bij de bestelde service hoort zichtbaar zijn op de meeste van onze voertuigen. 
City
Business
First
Green
Collecto
Executive solutions

Ontdek ons Business-aanbod

Profiteer van geavanceerde functies voor een service op maat.

U wordt persoonlijk  begeleid door een toegewijd team.

Profiteer van onze premiumvoertuigen voor een eersteklaservaring.

Bekijk de aanbiedingen
Een offerte aanvragen

WE CARE

Uw mening is belangrijk voor ons.

Sinds ik de nieuwe mobiele app TaxisVerts heb, is het nog makkelijker. En als Brusselaar gebruik ik liever een bedrijf dat de stad echt kent dan een platform van ergens anders.

Als advocaat moet ik regelmatig naar de rechtbank om mijn zaak te bepleiten. Ik heb gekozen voor een Business-account van TaxiVerts en dit bespaart me dagelijks tijd. Ik waardeer vooral de persoonlijke service van het Business-team en de gedetailleerde facturen, die altijd kloppen.

Als drukker maak ik gebruik van TaxisVerts Colis om mijn producten bij mijn klanten af te leveren zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de prijs, die vooraf is vastgesteld. De chauffeurs zijn professioneel. Dat is belangrijk als je aan klanten levert.

Bent u op zoek naar een mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf?

Ons verkoopteam helpt u graag verder.
Neem contact met mij op

Bestel uw taxi online

Download de applicatie!

Bespaar tijd en betaal met de app van TaxisVerts

Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
QR-code
Chauffeurs

Word chauffeur en begin voor ons te rijden.

Herdefinieer de sector met uw ervaring en professionaliteit. Met onze eenvoudige, geautomatiseerde beheertools hoeft u zich alleen maar te bekommeren om wat echt belangrijk is: het leveren van een kwaliteitsservice.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen verzameld
Ik heb mijn vliegtuig/trein gemist omdat de chauffeur te laat was

Het spijt ons voor het ongemak maar kunt u een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen? Ons team zal kijken wat er gebeurd kan zijn.

Ik zal nooit meer gebruik maken van de diensten van TaxisVerts.

Het spijt ons dat u niet langer gebruik wilt maken van onze diensten. Als u ons wilt laten weten waarom, stuur dan een e-mail naar feedback@taxis.be, zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen.

Taxi telefonisch of via de app besteld maar nooit aangekomen

Telefoon: kunt u een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met vermelding van het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen? Ons team zal nagaan wat er is gebeurd.

App: voor bestellingen die via de app zijn geplaatst, kunt u rechtstreeks een bericht sturen naar Ondersteuning door naar 'Menu > Ondersteuning' te gaan. Ons team zal onderzoeken wat er is gebeurd.

Annulering van een rit zonder uitleg

Het spijt ons voor het ongemak maar kunt u alstublieft een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw reservering te maken? Ons team zal nakijken wat er gebeurd kan zijn.

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren