Een geslaagd evenement tot in de puntjes verzorgd met onze taxi's!

Wanneer elk detail telt bij het plannen van een evenement, speelt de keuze van mobiliteit een sleutelrol in de algehele ervaring van de deelnemers.

Onze speciale taxidienst voor evenementen is speciaal ontworpen om een efficiënte en goed georganiseerde vervoeroplossing te bieden.

1. Persoonlijk comfort:
Bied uw gasten een oplossing om huiswaarts te keren met onze comfortabele taxi's. We hebben een zeer groot wagenpark ter beschikking met verschillende serviceniveaus in functie van uw noden en budget.

2. Zorgeloze logistiek:
Vereenvoudig het beheer van de verplaatsingen voor uw evenementen en vertrouw op onze logistieke expertise. We plannen efficiënte routes en coördineren het vervoer, zodat uw deelnemers op hun bestemming aankomen of naar huis terugkeren zonder zich zorgen te hoeven maken over mobiliteit.

3. Gegarandeerde stiptheid:
Stiptheid is onze prioriteit. Onze professionele chauffeurs kennen de lokale routes door en door en zorgen ervoor dat uw gasten op tijd aankomen, waar het evenement ook doorgaat.

4. Aangepaste diensten:
Elk evenement is uniek en daarom bieden we volledig aanpasbare vervoermogelijkheden. Of u nu VIP-transfers, vervoer van groepen of andere specifieke diensten nodig hebt, ons team staat klaar om aan uw vereisten te beantwoorden.

5. Professioneel imago:
Het imago van uw evenement is cruciaal. Mobiliteit speelt hierin een grote rol. Kies een betrouwbare en efficiënte partner voor het vervoer om uw reputatie te beschermen.

6. Gevarieerd voertuigenpark:
Kies uit ons gevarieerd voertuigenpark, van stijlvolle berlines tot ruime busjes. Dankzij deze verscheidenheid kunt u voldoen aan verschillende capaciteits- en stijlvereisten en een ervaring op maat leveren.

Verander de logistiek van uw verplaatsingen in een groot voordeel dat bijdraagt aan het algehele succes van uw evenement en kies voor onze speciale taxidienst voor evenementen. Neem contact op met onze mobiliteitsexperts om uw volgende evenement te bespreken.

Een offerte aanvragen

Profiteer van regionale taxicheques met universele waarde

Om in aanmerking te komen voor de gewestelijke taxicheques met universele waarde, moet u in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wonen en voldoen aan de volgende voorwaarden:

Taxi's

Domicilie

Woonachtig zijn in een deelnemende gemeente*.

PBM

Handicap

Een beperking hebben (+9 punten, d.w.z. +66%) + certificaat van onvermogen om het openbaar vervoer te gebruiken + vipo/bim-inkomen.

75+

75+ jaar

Ouder dan 75 + bewijs van onvermogen om het openbaar vervoer te gebruiken + BVT-inkomen.

Deze taxicheques hebben een universele waarde (nominale waarde van 5 euro) en zijn enkel geldig voor taxiritten binnen of vanuit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Enkel de gemeenten, het OCMW en de verbonden entiteiten die door de gemeenten zijn aangeduid, kunnen de gewestelijke taxivouchers verdelen. Zij bepalen de begunstigden en sturen hen de taxivouchers toe.

* Deelnemende gemeenten (deze lijst kan veranderen)

Anderlecht, Oudergem, Sint-Agatha-Berchem, Brussel, Etterbeek, Evere, Vorst, Ganshoren, Jette, Sint-Jans-Molenbeek, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost Ten Noode, Ukkel, Watermaal-Boestvoorde en Sint-Lambertus-Woluwe.

Voor lokale overheden

Bestellen

Het beheer van deze bonnen is toevertrouwd aan Taxis Verts. Gemeenten, OCMW's of verwante entiteiten die door de gemeenten zijn aangewezen, kunnen de regionale taxibonnen rechtstreeks bij ons bestellen. Via het volgende adres chequestaxisregion@taxis.be

Terugbetaling van cheques voor chauffeurs en operators

Om als taxichauffeur met een getuigschrift van vakbekwaamheid van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de gebruikte taxicheques terugbetaald te krijgen moet u zich eerst bij ons inschrijven op btchequestaxisregion@taxis.be. Wij sturen u de documenten die u vervolgens invult om verder te gaan met uw inschrijving.

Zodra uw inschrijving is bevestigd, sturen wij u de bon die u nodig hebt om taxicheques in te dienen. Taxicheques kunnen dan elke werkdag tussen 9.00 en 16.00 uur van de 1e tot de 24e van elke maand bij ons worden ingeleverd tegen ontvangstbevestiging. Alleen bonnen waarvan de vervaldatum + 3 maanden niet is verstreken, worden vergoed.

Zich aanmelden per e-mail

Serviceniveaus

Onze voertuigen gemakkelijk herkennen
City
Business
First
Green
Collecto

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen verzameld
Ik heb mijn vliegtuig/trein gemist omdat de chauffeur te laat was

Het spijt ons voor het ongemak maar kunt u een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen? Ons team zal kijken wat er gebeurd kan zijn.

Ik zal nooit meer gebruik maken van de diensten van TaxisVerts.

Het spijt ons dat u niet langer gebruik wilt maken van onze diensten. Als u ons wilt laten weten waarom, stuur dan een e-mail naar feedback@taxis.be, zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen.

Taxi telefonisch of via de app besteld maar nooit aangekomen

Telefoon: kunt u een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met vermelding van het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen? Ons team zal nagaan wat er is gebeurd.

App: voor bestellingen die via de app zijn geplaatst, kunt u rechtstreeks een bericht sturen naar Ondersteuning door naar 'Menu > Ondersteuning' te gaan. Ons team zal onderzoeken wat er is gebeurd.

Annulering van een rit zonder uitleg

Het spijt ons voor het ongemak maar kunt u alstublieft een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw reservering te maken? Ons team zal nakijken wat er gebeurd kan zijn.

WE CARE

Uw mening is belangrijk voor ons.

Sinds ik de nieuwe mobiele app TaxisVerts heb, is het nog makkelijker. En als Brusselaar gebruik ik liever een bedrijf dat de stad echt kent dan een platform van ergens anders.

Als drukker maak ik gebruik van TaxisVerts Colis om mijn producten bij mijn klanten af te leveren zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de prijs, die vooraf is vastgesteld. De chauffeurs zijn professioneel. Dat is belangrijk als je aan klanten levert.

Ik ben student communicatie en ik ben dol op de COLLECTO-dienst van TaxisVerts. Hij is superpraktisch en voordelig om veilig thuis te komen na een avondje stappen. De mobiele applicatie is echt goed gedaan. Niks op aan te merken!

Bestel uw taxi online

Download de applicatie!

Bespaar tijd en betaal met de app van TaxisVerts

Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
QR-code

Bestel uw taxi online

Download de applicatie!

Bespaar tijd en betaal met de app van TaxisVerts

QR-code
Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
Chauffeurs

Word chauffeur en begin voor ons te rijden.

Herdefinieer de sector met uw ervaring en professionaliteit. Met onze eenvoudige, geautomatiseerde beheertools hoeft u zich alleen maar te bekommeren om wat echt belangrijk is: het leveren van een kwaliteitsservice.

Bent u op zoek naar een mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf?

Ons verkoopteam helpt u graag verder.
Neem contact met mij op
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren