Waarom staat er een hoger bedrag in mijn account dan er betaald moet worden?

Het bedrag dat u ziet is de prijs van de rit, waarbij een toeslag van 20% kan komen voor het wachten. Dit bedrag wordt tijdelijk ingehouden en wordt aan het einde van de boeking vrijgegeven als er geen wachttijd was.

Kan ik een taxi nemen met mijn hond (klein/groot)?

Ja, natuurlijk! Laat het ons weten als u ons belt of selecteer 'Dier aan boord' als u via de app reserveert.

Wanneer rijdt Collecto?

Collecto rijdt 7/7 van 23.00 tot 6.00 uur in het hele Brusselse Gewest. Download de Collecto-app om je nachttaxi van € 6 te reserveren.

Hoe reserveer ik een taxi?

De meest praktische manier om een taxi van TaxisVerts te boeken is via onze nieuwe app! Download de app door op deze link te klikken

Dankzij de app kent u de prijs van de rit en kunt u de chauffeur precies volgen. Om tijd te besparen bij aankomst stopt u uw betaalkaart in de app en betaalt u in alle veiligheid uw rit.

Kunt u geen gebruik maken van onze app? Geen probleem, onze dispatchingdienst is 24 uur per dag beschikbaar. Bel 02/349 49 49

Welke betaalmiddelen zijn beschikbaar in een taxi?

U kunt betalen via de app (Bancontact, Visa, MasterCard, Paypal )

Rechtstreeks aan de chauffeur contant, met de kaart (Bancontact, Visa, MasterCard, Amex) of per taxicheque (regionale cheque, gemeentecheque, TaxisVerts-cheque).

Bestel uw taxi

Download de applicatie!

Bespaar tijd, betaal in de app!

Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
QR-code
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren