Blog

Collecto is terug!

21.4.2023 10:04
Collecto is terug!

Taxis Verts en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest herlanceren Collecto

 

Op 15 mei kunnen Brusselaars weer gebruik maken van de nachttaxidienst Collecto.

Deze economische, veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke dienst, die ten tijde van de Covid werd opgeschort, heeft een nieuwe toepassing gekregen om zijn klanten te bedienen.

Collecto wordt geëxploiteerd door Taxis Verts.

"Met de herlancering van de Collecto-dienst in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest neemt Taxis Verts zijn maatschappelijke rol ten volle op: elke Brusselaar in staat stellen om zich 's nachts gemakkelijk en veilig te verplaatsen tegen een uiterst voordelig tarief. Een dergelijke missie van algemeen belang, gericht op een groot publiek, maakt deel uit van het DNA van Taxis Verts", aldus Jonathan Guzy, CEO van Taxis Verts.

 

Wat is Collecto?

Collecto is een collectieve taxidienst die elke dag, ook op zondag, tussen 23.00 en 6.00 uur beschikbaar is in het hele Brusselse Gewest. Via 200 opstapplaatsen aan strategische haltes van de MIVB worden de reizigers voor een vaste prijs van slechts 6 euro naar het adres van hun keuze gebracht.

 

Wat brengt de nieuwe toepassing?

Dankzij de geavanceerde technologie en nauwkeurige geolocatie kunnen klanten de dichtstbijzijnde opstapplaats bij hun locatie vinden en hun Collecto bestellen. Betalen kan rechtstreeks via de applicatie.

Telefonische reserveringen zijn nog steeds mogelijk (02 800 36 36).

 

Waarom is Collecto zuinig en duurzaam?

Een individuele taxirit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kost minimaal € 8, waarbij het uiteindelijke tarief afhankelijk is van de afgelegde afstand. Bij Collecto is de prijs een vast tarief zonder verrassingen: 6 euro per passagier.

 

Collecto is ook goed voor de planeet: door een taxi te delen kan iedereen zijn ecologische voetafdruk verkleinen.

 

Waarom is Collecto veilig en gebruiksvriendelijk?

Samen reizen 's avonds of 's nachts met Collecto verhoogt de veiligheid en gezelligheid met de garantie van een veilige terugkeer naar uw bestemming door de ritten toe te vertrouwen aan professionals.

 

 

 

Meer informatie?

Perscontact: Paula Crepin - Paula@taxis.be - +32499.04.01.76

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TaxisVerts en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest herlanceren Collecto

 

Op 15 mei kunnen de Brusselse autoriteiten de Collecto-drugstest invoeren.

Na afwezigheid tijdens de Covid periode wordtdeze goedkope, veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke dienst opnieuw gelanceerd.  

Collecto is een dienst van Taxis Verts.

"Doorde dienst Collecto opnieuw te lanceren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,neemt Taxis Verts ten volle zijn maatschappelijke rol op: elke inwoner vanBrussel in staat stelt zich 's nachts makkelijk en veilig te verplaatsentegen een uiterst voordelig tarief. Een dergelijke missie van algemeen belang, gericht op een groot publiek, maakt deel uit van het DNA van Taxis Verts", aldus Jonathan Guzy, CEO van Taxis Verts.

Wat is Collecto?

Collecto is een collectie taxidermie die elke dag van 23.00 tot 6.00 uur open is voor het publiek in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Via 200 ophaalpunten aanstrategische haltes van de MIVB worden de reizigers voor een vaste prijs vanslechts 6 euro naar het gewenste adres gebracht.

 

Wat biedt de nieuwe toepassing?

Dankzij de technologie en het waterbeheer kan de klant de informatie in het gebouw en in de Collecto gebruiken. Betalen kan rechtstreeks via de app.

Telefonisch reserveren is ook mogelijk (02 800 36 36 ).

 

Hoe werkt Collecto?

Eenindividuele taxirit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kost minimaal 8 euro, waarbij de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het aantal afgelegde kilometers.Collecto hanteert een vast tarief zonder verrassingen: € 6 per passagier

 

Collecto is een goed idee voor de planeet: door een taxi te nemen, kunt u ervoor zorgen dat in uw ecologische behoeften wordt voorzien.

 

Waarom is Collecto veilig en vriendelijk?

Reizen met meerdere personen 's avonds of 's nachts met Collecto verhoogt de veiligheid engezelligheid. Dit is een garantie dat u gedekt bent door de voorwaarden van uw contract. De producten worden altijd door vakmensen gemaakt.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemenmet Perscontact : Paula Crepin - Paula@taxis.be - +32499.04.01.76

 

 

Blog en nieuws

Lees onze laatste artikelen