21.4.2023 10:04

TaxisVerts en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest herlanceren Collecto

 

Op 15 mei kunnen Brusselaars opnieuw gebruikmaken van de deelnachttaxidienst Collecto.

Deze economische, veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke dienst, die tijdens corona werd opgeschort, heeft een nieuwe applicatie gekregen om zijn klanten van dienst te zijn.

Collecto wordt beheerd door TaxisVerts.

"Door de dienst Collecto opnieuw te lanceren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vervult TaxisVerts ten volle zijn sociale rol: alle Brusselaars de mogelijkheid bieden om zich 's nachts gemakkelijk en in alle veiligheid te verplaatsen tegen een uiterst voordelig tarief. Een dergelijke missie van algemeen belang, gericht op een breed publiek, maakt deel uit van het DNA van TaxisVerts", aldus Jonathan Guzy, CEO van Taxis Verts.

 

Wat is Collecto?

Collecto is een deeltaxidienst die elke dag, ook op zondag, tussen 23.00 en 6.00 uur beschikbaar is in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Via 200 opstapplaatsen aan strategische haltes van de MIVB worden de reizigers naar het adres van hun keuze gebracht voor een vaste prijs van slechts € 6.

 

Wat brengt de nieuwe app met zich mee?

Dankzij de geavanceerde technologie en nauwkeurige geolocatie kunnen klanten het dichtstbijzijnde opstappunt bij hun locatie vinden en hun Collecto bestellen. Betalen kan direct via de applicatie.

Telefonische reservaties zijn ook nog steeds mogelijk: 02/800 36 36.

 

Waarom is Collecto voordelig en duurzaam?

Een individuele taxirit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kost minimaal € 8 waarbij de uiteindelijke prijs afhangt van de afgelegde afstand. Bij Collecto is de prijs een vast bedrag zonder verrassingen: € 6 per passagier.

 

Collecto is ook goed voor de planeet: een taxi delen betekent dat elk zijn ecologische voetafdruk verkleint.

 

Waarom is Collecto veilig en gebruiksvriendelijk?

Een rit met meerdere personen 's avonds of 's nachts met Collecto verhoogt de veiligheid én gezelligheid. Met de garantie dat je veilig op je bestemming komt. De ritten worden altijd gecontroleerd door professionals.

 

 

 

Meer informatie?

Perscontact: Paula Crepin - Paula@taxis.be - +32/499.04.01.76

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TaxisVerts en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest herlanceren Collecto

 

Op 15 mei zullen de Brusselaars opnieuw gebruik kunnen maken van nachttaxidienst Collecto.

Na afwezigheid tijdens de coronaperiode wordt deze voordelige, veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke dienst opnieuw gelanceerd.  

Collecto is een dienst van TaxisVerts.

"Door de dienst Collecto opnieuw te lanceren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest neemt TaxisVerts ten volle zijn maatschappelijke rol op: elke inwoner van Brussel kan zich 's nachts makkelijk en veilig verplaatsen tegen een uiterst voordelig tarief. Een dergelijke missie van algemeen belang, gericht op een groot publiek, maakt deel uit van het DNA van TaxisVerts", aldus Jonathan Guzy, CEO van TaxisVerts.

Wat is Collecto?

Collecto is een nachttaxidienst die elke dag van 23.00 tot 6.00 uur beschikbaar is in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Via 200 ophaalpunten aan strategische haltes van de MIVB worden de reizigers voor een vaste prijs van slechts 6 euro naar het gewenste adres gebracht.

 

Wat biedt de nieuwe applicatie?

Dankzij de spitstechnologie en de nauwkeurige geolokalisatie kan de klant het dichtstbijzijnde opstappunt in zijn buurt vinden en zijn Collecto bestellen. Betalen kan rechtstreeks via de app.

Telefonisch reserveren is ook mogelijk: 02/800 36 36.

 

Waarom is Collecto voordelig en duurzaam?

Een individuele taxirit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kost minimaal 8 euro waarbij de uiteindelijke prijs afhangt van het aantal afgelegde kilometers. Collecto hanteert een vast tarief zonder verrassingen: € 6 per passagier.

 

Collecto is goed voor de planeet: door een taxi te delen verkleint de impact op het milieu.

 

Waarom is Collecto veilig en vriendelijk?

Een rit met meerdere personen 's avonds of 's nachts met Collecto verhoogt de veiligheid én gezelligheid. Met de garantie dat je veilig op je bestemming komt. De ritten worden altijd gecontroleerd door professionals.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons perscontact: Paula Crepin - Paula@taxis.be - +32/499.04.01.76

 

 

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren