Gemoedsrust bij uw leveringen

Verstuur uw pakketten eenvoudig en gemakkelijk

Grote vloot beschikbaar

3 m2

De 3 m3

Het meest efficiënte voertuig voor uw leveringen. Ideaal voor kleine pakketten.

10 m2

De 10 m3

Het perfecte voertuig voor uw rondes en om middelgrote voorwerpen te vervoeren.

20 m2

De 20 m3

Uitgerust met een achterklep, ideaal voor het vervoeren van pallets of grotere volumes.

COlis

We passen ons aan uw noden aan

We zijn onmiddellijk beschikbaar, sleutel in de hand.

Of er nu op dezelfde dag of met spoed moet worden bezorgd, wij voldoen aan al uw behoeften tegen de juiste prijs. Onze expresspakketdienst combineert snelheid en betrouwbaarheid bij elke zending. Van ophalen tot afleveren bieden we u een compromisloze kwaliteitservaring met onze voertuigen van 3m³, 10m³ en 20m³.

Een offerte aanvragen

WE CARE

Uw mening is belangrijk voor ons.

Als advocaat moet ik regelmatig naar de rechtbank om mijn zaak te bepleiten. Ik heb gekozen voor een Business-account van TaxiVerts en dit bespaart me dagelijks tijd. Ik waardeer vooral de persoonlijke service van het Business-team en de gedetailleerde facturen, die altijd kloppen.

Ik ben student communicatie en ik ben dol op de COLLECTO-dienst van TaxisVerts. Hij is superpraktisch en voordelig om veilig thuis te komen na een avondje stappen. De mobiele applicatie is echt goed gedaan. Niks op aan te merken!

Sinds ik de nieuwe mobiele app TaxisVerts heb, is het nog makkelijker. En als Brusselaar gebruik ik liever een bedrijf dat de stad echt kent dan een platform van ergens anders.

Bestel uw taxi online

Download de applicatie!

Bespaar tijd en betaal met de app van TaxisVerts

Ga naar Google PlayDownloaden in de AppStore
QR-code
Chauffeurs

Word chauffeur en begin voor ons te rijden.

Herdefinieer de sector met uw ervaring en professionaliteit. Met onze eenvoudige, geautomatiseerde beheertools hoeft u zich alleen maar te bekommeren om wat echt belangrijk is: het leveren van een kwaliteitsservice.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen verzameld
Ik zal nooit meer gebruik maken van de diensten van TaxisVerts.

Het spijt ons dat u niet langer gebruik wilt maken van onze diensten. Als u ons wilt laten weten waarom, stuur dan een e-mail naar feedback@taxis.be, zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen.

Taxi telefonisch of via de app besteld maar nooit aangekomen

Telefoon: kunt u een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met vermelding van het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen? Ons team zal nagaan wat er is gebeurd.

App: voor bestellingen die via de app zijn geplaatst, kunt u rechtstreeks een bericht sturen naar Ondersteuning door naar 'Menu > Ondersteuning' te gaan. Ons team zal onderzoeken wat er is gebeurd.

Annulering van een rit zonder uitleg

Het spijt ons voor het ongemak maar kunt u alstublieft een e-mail sturen naar feedback@taxis.be met het telefoonnummer dat u hebt gebruikt om uw reservering te maken? Ons team zal nakijken wat er gebeurd kan zijn.

U neemt niet op als u gebeld wordt

Door de grote vraag op bepaalde tijden van het jaar kan het even duren voordat u online een taxicentrale krijgt. Als deze wachttijd te lang voor u is, kun je altijd je taxi bestellen via onze TaxisVerts-app.

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
Uw cookievoorkeuren beheren